Vloeren voor paardenstallen en -trailers

Een bijzondere ruimte vraagt een bijzondere vloer.
U zult het met ons eens zijn. Vloeren in stallingen moeten aan de hoogste eisen voldoen. Eisen op vlak van slijtage, reiniging en dierenwelzijn.
Daarom hebben wij, FF-Projects, gekozen voor Equisolum als veilige en aangename vloer voor dieren met alle voordelen voor de eigenaar.
paardenstallen en -trailers

Een equisolumvloer voor uw paardenstal… waarom?

Dankzij een naadloze, gesloten en zachte structuur is Equisolum uitermate geschikt voor paardenstallen. Ook dierenasielen en stoeterijen zullen snel de voordelen van Equisolum ondervinden.

  • Slipvrij: Equisolum helpt beschadiging aan de ledematen te voorkomen. Rubberen granulaten in de samenstelling beveiligen de ondergrond tegen slippen. Dit maakt Equisolum ook bijzonder geschikt voor wasplaatsen en transportmiddellen.
  • Voor een optimaal stalklimaat: Niet-aangepaste stalling kan het natuurlijk afweersysteem van een paard verzwakken. Ook de vloer bepaalt mee het klimaat. Equisolum is een prima isolator voor de (meestal koude) ondergrond/
  • Duurzaam: Testen bewijzen het. Equisolum overtreft beton moeiteloos in slijtvastheid. Bovendien is Equisolum chemisch resistent en bestand tegen de meeste zuren.
  • Naadloos: Waardoor vrij van kiemen en stoffen. Op die manier draagt Equisolum bij aan een gezonde leefomgeving voor het paard.
  • Effen: Rug- en beenproblemen bij paarden kunnen het gevolg zijn van een oneffen vloer. De unieke samenstelling van Equisolum, de hoge flexibiliteit en een perfecte plaatsing zorgen voor een kwaliteitsvolle stalvloer.
  • Zacht: Rubber in Equisolum maakt het een zachte en aangename vloer voor uw dieren, met schok- en geluiddempende eigenschappen.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Equisolum reinigt u gemakkelijk met bv een hogedrukreiniger.

Toepassingsgebieden:

Dierenklinieken/ dierenasielen / stallen /was- en droogplaatsen / stapmolens / kennels / stoeterijen / transport /…

paardenstal-3
paardenstallen